Tuplapotti automaatti

Tuplapotti on vuonna 1994 esitelty viiden voittolinjan automaatti ja suomalaisten eniten pelaama hedelmäpeli. Tämä tunnettu RAY-klassikko on noussut pelaajien kestosuosikiksi tutun tuplaustoimintonsa sekä suoraviivaisen voittorakenteensa ansiosta.

Tuplapotissa tavoitellaan voittavia yhdistelmiä peliin valituille voittolinjoille. Voit valita pelikierrokselle mukaan 1-5 voittolinjaa. Jos saat voiton useammalle voittolinjalle yhtä aikaa, saat voittosi kaikilta linjoilta parhaimman voittolinjan mukaisesti.

Halutun suuruinen panos asetetaan Linjapanos-painikkeella. Voittolinja-painikkeilla valitaan ne voittolinjat, jotka pelaaja haluaa mukaan peliin. Pelikierroksen kokonaispanos on linjapanos kerrottuna voittolinjojen määrällä (esim. 40 snt x 5 linjaa = 2 euroa).

Peli käynnistetään Pelaa-painikkeella. Voit pelata Tuplapottia myös pikapelinä, jolloin pelissä ovat automaattisesti mukana kaikki viisi voittolinjaa.

Mikäli pelikierrokselle on valittu useampia voittolinjoja, ja näille linjoille pysähtyy voittavia kuvioyhdistelmiä, Tuplapotti maksaa parhaimman voittavan kuvioyhdistelmän mukaisen voiton jokaiselta voittavalta voittolinjalta.

Tuplaus
Jos voittosi on korkeintaan puolet päävoitosta, voit yrittää sen tuplaamista. Tuplauksessa arvataan, onko tuplauslinjalle osuva kolikkokuvio kruuna vai klaava. Oikealla arvauksella kaksinkertaistat panoksena olleen voiton. Väärällä arvauksella tai kantillaan olevalla kolikolla menetät panoksena olleen summan.

Uudistuneessa Tuplapotissa on lisäksi myös 1/2-kuvio, jonka sattuessa kohdalle saat panoksesi takaisin ja samalla tuplaus päättyy.